Nutrició i salut integrativa

     TRUCA'M  AL  660 373 472  

NUTRICIÓ I SALUT ONCOLÒGICA

Consulta presencial o online específica en processos oncològics actius o lliures de malaltia que necessitin un acompanyament actiu en el camí . 

Davant de la malaltia de càncer apareixen moltes pors, dubtes, inquietuds i angoixes en tots els sentits, sobretot en el què es pot fer per poder millorar l'estat actual de salut. Una de les branques a tenir molt en compte des del mateix moment del diagnòstic és la Nutrició. La Nutrició és bàsica en tot i cadascuna de les etapes de la vida però en circumstàncies tant delicades com en la malaltia del càncer és VITAL

Enfront d'una malaltia oncològica es té en compte tots els fàrmacs administrats, efectes secundaris, mancances nutricionals, minerals o vitamíniques i probes passades i actuals. El càncer ,sigui quin sigui el seu origen o localització ens afecta de manera sistèmica i el del que ens alimentem ens pot ajudar o perjudicar en aquest procés tant dur, per tant hem de tenir en compte tots aquells aliments que ens ajudaran a disminuir la inflamació de baix grau que segur que tenim latent des de fa molt de temps. Els efectes secundaris i les toxicitats que els tractaments oncològics tenen també els podem pal·liar amb el que mengem.

Una de les branques més innovadores, amb estudi científics certificats i que ens ajuden més en aquests processos és treballar amb la MICOTERÀPIA.  Els bolets contenen més de 150 compostos bioactius en la seva estructura. Al consumir-los, aporten els millors alfa i beta glucans biodisponibles, enzims, prebiòtics, antibiòtics naturals, vitamines del grup B, ergosterol, minerals com el seleni i el zenc i altres nutrients que ajuden a la homeòstasi i equilibri de l'organisme.

Per tant ,més que mai tinc en compte EL TOT de la persona en casos de càncer i quan parlo del TOT em refereixo a com viu, respira, dorm, sent, menja, beu, mou, fàrmacs, patologies ... en el seu passat i en el present, per poder buscar el fil conductor que ens indicarà el camí a seguir. 

 
Correo
Llamada
Asignación