Nutrició i salut integrativa

     TRUCA'M  AL  660 373 472  

NUTRICIÓ I DIETÈTICA - PNIE

NUTRICIÓ

Des de sempre la Nutrició ha estat un pilar imprescindible a l'hora de mantenir la salut.
Quan aquesta està minvada necessitem més que mai un suport i adequació nutricional per poder reparar i ajudar a re-equilibrar l'organisme de les possibles mancances de vitamines, minerals o acumulació de tòxics que ens dificulten la salut plena.
Cada vegada hi ha més estudis científics que demostren que la NUTRICIÓ és la base de la SALUT, i de la manera que mengem i com ens ho mengem també intervé en la seva absorció ja que ens dona molta informació psico - emocional que , evidentment és té en compte.


PNIE -Psico Neuro Immuno Endocrinologia

La psiconeuroimmunoendocrinologia, coneguda per les inicial PNIE, és una ciència relativament nova que estableix un nou paradigma en el camp de la ciència mèdica integrant els estudi científics de investigacions recents i innovacions tecno-científiques de la medicina, la psicologia, la naturopatia i la nutrició.

La PNIE no és una teràpia mística o creença ni una moda, és un nou model de teràpia basada en estudis científics que relaciona el Sistema Nerviós, el Sistema Hormonal, el Sistema immunològic i l'embolcall de les emocions. Combina tota la informació per obtenir una visió integral de la salut i poder assistir tant en la prevenció com en la qualitat de vida de malalties més cròniques.

La PNIE és una ciència que interpreta i tradueix tots els senyals que el cos genera, tenint en compte que qualsevol alteració té repercussions en tot l'organisme; ja no separem el cos de la ment/emocions. Les emocions són entitats biològiques i físiques que acaben originant símptomes i signes de malaltia. El sistema neuro-endocrí, l'immune i e digestiu tenen un sistema nerviós propi, són part íntimament connectades a través de la gran xarxa de receptors i molècules funcionant com un tot, capaços així de mantenir la salut en un organisme.

 

Ja no es treballa amb el símptoma/signe = medicament; ara anem més enllà; anem a buscar la causa de tot plegat per poder atenuar o extingir totes aquelles dolències que ens empitjoren la qualitat de vida per aconseguir tractar des de l'arrel. 

Tornem a Samuel Hahnemann, pare de la Homeopatia, que ens deia que " No hi ha malalties, hi ha malalts".

 

Amb la Nutrició - PNIE tracto tot tipus de processos patològics amb un Pla Nutricional específic per cada situació, cada individu i en el moment exacte en que viu el procés, avançant a mesura que va canviant les  necessitats.

T'identifiques en un o més d'un d'aquests símptomes o malestar ?

 METABOLISME


Diabetis
Colesterol
Hipertensió Arterial
Obesitat
Sobrepès
Anorèxia
Bulímia
Fetge gras

 

 DOLOR


Dolor articular o muscular
Fibromiàlgia
Fatiga crònica
Rigidesa muscular
Migranyes
Cefalees

 

 

MICROBIOTA INTESTINAL

Cremor d'estómac, reflux...
Malaltia de Crohn
Colitis Ulcerosa
Males digestions
Dispèpsia (Inflor)
Disbiosi Intestinal ( SIBO, LIBO...)
Càndides
Intoleràncies alimentàries
Al·lèrgies alimentàries

 

 

HORMONAL

Síndrome Pre Menstrual
Ovaris Poliquístics
Endometriosis
Menopausa
Tiroïditis de Hashimoto
Hipertiroïdisme
Hipotiroïdisme (Subclínic)

 

 

SISTEMA NERVIÓS

Ansietat
Insomni
Problemes de memòria

 

 

PELL

Psoriasis
Pell atòpica
Èczemes

 

Tot i que he desglossat els símptomes en diferents apartats, simplement és per una millor entesa ja que tots els símptomes/patologies estan íntimament associats. Moltes vegades sembla que patim molts desequilibris o malestars i en definitiva és l'enllaç intern que uns disrupció ens desencadena molts símptomes aparentment aïllats.

Truca'm i en parlem

 
Correo
Llamada
Asignación