Nutrició i salut integrativa

     TRUCA'M  AL  660 373 472  

COM ÉS UNA CONSULTA AMB MI?

PRIMERA VISITA 

Història de  vida : Començo elaborant la història de la teva vida tenint en compte esdeveniments viscuts importants,  patologies passades i actuals, i l'estat actual de salut tenint en compte l'aspecte físic, psíquic i emocional.

Probes mèdiques : Recopilo totes les probes recents que ja tinguis i en cas de que sigui necessari sol·licito probes noves.

Hàbits de vida : T'explicaré tot el que passa des d'una mirada integrativa i valorarem quin és el millor camí a seguir. Tindràs tota la informació i et donaré recomanacions relacionades amb els teus hàbits de vida, complementació natural, alimentació, descans i gestió emocional.

Teràpies Complementàries  : teràpies que recolzen tota la part diagnòstica i de tractament per poder arribar millor a l'arrel de la qüestió i de la solució. Reflexoteràpia, Acupuntura, Auriculopuntura, Teràpia Neural, Quiromassatge, Medicina Quàntica, Hidroteràpia de Còlon...

A través de la informació que tu em proporciones a la primera visita elaboro un Pla Terapèutic Nutricional i de Salut exclusiu per tu i pel procés que en aquests moments necessites millorar.

 

A la primera visita t'emportes la Ruta del Pla Terapèutic Nutricional personalitzat i en un màxim de 7 dies reps aquest Pla en format PDF al teu Whats App. Disposes de 3 consultes directes via  Whats App per esclarir dubtes i que puguis començar el teu Pla. 

 

VISITES DE SEGUIMENT

A les visites de seguiment anem instaurant els canvis i observant la millora ; es van fent els canvis del Pla Terapèutic segons es va evolucionant. Aquestes visites tenen una freqüència  d'entre 2 setmanes a 2 mesos, depenent del cas i les necessitats de cadascú. 

Després de cada visita de seguiment obtindràs els canvis en format PDF via Whats App dins dels 7 dies següents a la consulta i durant la primera setmana també disposes de tres consultes directes via Whats App per poder seguir be amb el teu pla.

I si no et pots desplaçar o necessites horaris especials també et puc atendre de forma online.

 
Correo
Llamada
Asignación