Nutrició i salut integrativa

     TRUCA'M  AL  660 373 472  

AROMATERAPIA

 

La paraula Aromateràpia sorgeix de la combinació de les paraules "aroma", fragància, i "teràpia", tractament. El perfumista i químic Rene-Maurice Gattefosse va encunyar el terme "aromateràpia" el 1937 després de publicar un llibre amb aquest nom. 
En tenir els seus orígens a la medicina herbal, l'aromateràpia implicava, en els seus començaments, només l'ús medicinal de substàncies aromàtiques (olis essencials)
La seva pràctica ha millorat molt al llarg dels anys i s'ha adoptat una varietat de mètodes d'aplicació holístic que se centren en la totalitat de la persona, i en comprèn la salut física i mental. 
L'aromateràpia utilitza diferents mètodes per a la seva aplicació ja sigui com a teràpia en si mateixa, o en conjunt amb altres teràpies i tractaments.

L'aromateràpia està enfocada a millorar el benestar, alleujar l'estrès i ajudar a rejovenir i regenerar el cos humà. Ha estat utilitzada al llarg de la història de com a forma de practicar la medicina tradicional a les grans civilitzacions del món i en l'actualitat, està acceptada a nivell mundial per professionals ortodoxos i complementaris com una de les teràpies naturals més inclusives.


 

 
Correo
Llamada
Asignación